Основные параметры Дополнительные параметры
Площадь помещения, м? Учитывать вентиляцию
Высота потолка, м Кратность воздухообмена
Инсоляция (освещенность солнечными лучами) Гарантированные 20°С
Количество людей Верхний этаж
Количество компьютеров Большое окно
Количество телевизоров Площадь остекления
Мощность остальной бытовой техники, Вт
Как пользоваться?
 
Расчетная мощность охлаждения Q:
2.33 кВт
Рекомендуемый диапазон Qrange:
2.21 – 2.68 кВт
MHI SRK-ZS

   

   Моделі MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES серії SRK-ZS представники преміум серії настінних кондиціонерів виробництва всесвітньо відомої японської корпорації MHI. Лінійка представлена в білому, титановому та комбінації двох кольорів білого і чорного. Зовнішній вигляд SRK-ZS в червні 2017 року був відзначений нагородою найпрестижнішого конкурсу DESIGN AWARDS. На висоті не лише дизайн, але і що більш важливо технічні характеристики кондиціонерів, адже в лінійці використані інноваційні технології які були розроблені спільно з авіабудівним підрозділом корпорації mitsubishi. Ультра сучасний 3D режим управління потоком повітря дозволяє досягти комфортної температури в будь-якій точці вашого приміщення.

   Особлива увага приділена турботі про здоров′я, SRK-ZS підтримує свіжість повітря завдяки дезодорованню молекул фотокаталістичним фільтром, який при необхідності миється, інший фільтр затримує всі бактерії які знаходяться на шкірі тварин і викликають алергію, крім того регулюючи температуру і вологість спеціальна система нейтралізує вплив алергенів уловлюваних фільтром, а система самоочищення яка вмикається на дві години після роботи кондиціонера просушуючи внутрішній блок перешкоджаючи утворенню цвілі та вбиває бактерії.

   Варто відзначити що японські інженери передбачили декоративну знімну панель яка значно полегшує доступ до фільтрувальних елементів. В цих моделях кондиціонерів просто море всіляких корисних режимів, для підтримки комфортного мікроклімату. SRK-ZS можна запрограмувати на цілодобовий таймер щоб кондиціонер вмикався і вимикався в певний час, крім того додатково можна запрограмувати дні тижня в які буде працювати пристрій. Ще одна зручна фішка - це функція комфортного запуску, яка починає роботу кондиціонера трохи заздалегідь, щоб до заданого часу температура повітря в приміщенні була комфортною, а режим підвищеної продуктивності в перші 15 хвилин роботи допоможе максимально швидко досягти заданого температурного рівня, навіть якщо пристрій знаходиться у режимі сну автоматика підтримує температуру на рівні не менше 10°С, що дуже зручно якщо житло деякий час пустує через відрядження або відпустку.

   А ще модель наділена такими корисними функціями як: приглушення світла, або відімкнення індикатора, щоб не заважав під час сну, системою самодіагностики та розморожування для видалення намерзлого льоду.

   При досить великій потужності рівень шуму складає всього 19 дБ, що нижче порогу чутливості людини, і ще один плюс моделі мають функцію зниження шуму зовнішнього блоку, що позбавить від незручностей Вас і ваших сусідів.

   Створюйте комфортний мікроклімат у Вашому будинку.

   Ми рекомендуємо купувати кондицінер Mitsubishi (мицубиши) серії SRK-ZS, для придбання заходьте на сайт coolmag.com.ua, у нас представлений повний модельний ряд кондиціонерів Mitsubishi. Або дзвоніть на номер 044-222-75-67, 068-205-16-47, 063-255-80-44 і ми допоможемо Вам у виборі і зробимо знижку!

Спасибо за покупку! Ожидайте, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время.

Продолжить покупки В корзину