Основные параметры Дополнительные параметры
Площадь помещения, м? Учитывать вентиляцию
Высота потолка, м Кратность воздухообмена
Инсоляция (освещенность солнечными лучами) Гарантированные 20°С
Количество людей Верхний этаж
Количество компьютеров Большое окно
Количество телевизоров Площадь остекления
Мощность остальной бытовой техники, Вт
Как пользоваться?
 
Расчетная мощность охлаждения Q:
2.33 кВт
Рекомендуемый диапазон Qrange:
2.21 – 2.68 кВт
Спліт- система GALACTIC

Переглянути товар - Galactic

 

   Який кондиціонер ідеальний? Давайте складемо його портрет. Він потужний, надійний, економний, симпатичний та звичайно ж доступний за ціною. Здається я описав кондиціонери GALACTIC. Дизайн внутрішнього блоку можна назвати класикою в найкращих традиціях, плавні форми та лінії, компактні розміри і дисплей прихованого типу роблять із цього кондиціонера справжнього красеня.

   Моделі GK07 зроблені під жорстким контролем за найсучаснішими технологіями, що гарантує високу продуктивність, відмінну надійність та енергоефективність. До речі про енергоефективність, модель відповідає класу А що означає значну економію коштів та електроенергії. Крім того кондиціонери А класу здатні розробляти лише сучасні підприємства з високою культурою виробництва, тож із якістю компонентів складання galactic усе на найвищому рівні. Крім того спліт система може працювати в режимі теплового насоса, на кожний витрачений кіловат електроенергії Ви отримуєте 3 кВт теплової енергії, те саме відбувається при охолодженні. Це не щось фантастичне, а сучасні технології, у підсумку економія просто колосальна.

   Як холодоагент тут використовується озонобезпечний фреон R410A, окрім усіх своїх основних переваг серед яких ефективне охолодження та обігрів, надійність та довговічність модель gk07h здатна зробити повітря чистим і свіжим. Генератор іонів насичує повітря киснем завдяки чому значно підвищується працездатність та самопочуття. Також іони успішно борються з пилом та дрібнодисперсними алергенами. Катехіновий фільтр на основі бактерицидних компонентів виділених із листя чайного дерева знищує більшість бактерій, мікробів та вірусів, а активний карбоновий фільтр усуває небажані запахи від їжі, домашніх тварин або сигаретного диму - забудьте про це все. Чисте знезаражене повітря рівномірно розподіляється по всьому приміщенні забезпечуючи рівний температурній фон. Якщо ж температура протягом дня скаче передбачений режим SMART, при активації якого кондиціонер сам підтримує її на заданому рівні. А якщо скаче електроенергія то це теж не проблема, функція авторестарт автоматично відновить роботу зберігши всі налаштування.

   У підсумку Ви отримуєте за досить невеликі гроші потужний, надійний і довговічний кондиціонер із функціями очищення та іонізації повітря, смарт режимами роботи та відмінну енергоефективність.

   Дбайте про свою оселю, затишок та комфорт!

   Сподабався кондиціонер Galactic?! Вирішили придбати кондиционер galactic, тоді заходьте на сайт coolmag.com.ua ми готові запропонувати Вам заманливу ціну. Чекаємо дзвінків! 044-222-75-67, 068-205-16-47, 063-255-80-44

Спасибо за покупку! Ожидайте, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время.

Продолжить покупки В корзину