Основные параметры Дополнительные параметры
Площадь помещения, м? Учитывать вентиляцию
Высота потолка, м Кратность воздухообмена
Инсоляция (освещенность солнечными лучами) Гарантированные 20°С
Количество людей Верхний этаж
Количество компьютеров Большое окно
Количество телевизоров Площадь остекления
Мощность остальной бытовой техники, Вт
Как пользоваться?
 
Расчетная мощность охлаждения Q:
2.33 кВт
Рекомендуемый диапазон Qrange:
2.21 – 2.68 кВт
Чим саме шкідливий кондиціонер і чи шкідливий він взагалі?

   

   Кондиціонери - це сучасне обладнання для створення комфортної атмосфери в приміщенні. Вони стали надзвичайно популярними і водночас дуже зручні: літом охолоджують, а взимку нагрівають. І це саме те, що потрібно нам для комфортного життя. Але існує думка, що постійне насолоджування прохолодним повітрям і перебування в приміщенні з кондиціонером загрожує нашому здоров'ю. Наскільки безпечне використання подібних кліматичних систем? Спробуємо поетапно розібратися з цим питанням.

   Принцип роботи кондиціонера.

   Будь-яка кліматична система розрахована на охолодження визначеної кількості повітря в приміщенні. Це означає, що через охолоджуючі і очищуючі фільтри весь час проходить один і той самий повітряний потік, в результаті чого на виході ми маємо охолодженну і більш вологу повітряну масу. І там де нема будь-якої вентиляції, поступово концентрується вуглекислий газ, вироблений людиною, вірусні та інфекційні мікроорганізми, які при звичайному провітрюванні швидко зникають, а також різного роду інші гази. Проте деякі сучасні моделі обладнанні вдосконаленої фільтрацією, яка здатна вбивати патогенні мікроорганізми, що знаходяться в приміщенні, крім цього збагачують повітря киснем. Звичайно, досягнення подібного стійкого результату можна досягти тільки в випадку своєчасної заміни фільтрів. Інакше, всі накопиченні в них бактерії будуть знову розповсюджуватися в приміщенні. На жаль, ще не доведенно, що охолоджуючі спліт-системи абсолютно безпечні прилади. Чим саме шкідливий кондиціонер, впершу чергу відповідь залежить саме в цілі його використання, тобто в охолодженні повітря. Чим більший перепад температур між вулицею і приміщенням, тим складніше організму забезпечити захисну функцію, що сприяє зниженню імунітету. Щоб мати можливість перебувати в комфортних умовах, коли на вулиці спекотна погода і не зашкодити своєму здоров'ю, потрібно дотримуватися деяких правил:

  1. Намагайтеся не перебувати під прямими повітряними потоками, а краще відрегулюйте жалюзі таким чином, щоб повітря виходило на стелю. Це захистить вас від респіраторних захворювань.
  2. В спекотні дні одягайте одяг виготовлений з натуральних тканин, які добре вбирають вологу. Цим способом ви збережети здоровими м'язи спини та шиї.
  3. Перед виходом з кондиціонованого приміщення на вулицю виключіть його і дочекайтеся поки кімнатна температура не підніметься до вуличної. Таким чином вашому організму буде легше підлаштуватися під температурний режим. Те ж саме правило стосується і включення охолоджуючої спліт-системи.
  4. Можливо, ви будете здивовані, але вам потрібно буде дотримуватися деяких правил вживання їжі. Під час спекотної погоди не їжте на вулиці дуже холодну їжу. Спочатку охолоньте в приміщенні, обладненому кондиціонером, а потім споживайте на здоров'я!
  5. Варто звернути особливу увагу на систему фільтрів! Справа в тому, що ці елементи очищування повітря ефективно працюють протягом трьох місяців. Весь цей час вони скопичують мікроби і бактерії, що перебувають в повітрі. Дуже важливо вчасно змінювати ці фільтри, інакше вони знову потрапляють в повітря і можуть завдати шкоди вашому здоров'ю.
  6. Кондиціонери при своїй функціональності висушують повітря, тому, якщо ви використовуєте кондиціонер, то краще додатково придбати зволожувач повітря.
  7. Періодично виключайте кондиціонер і провітрюйте приміщення, щоб збагатити його киснем.

   Підводячи підсумки, можна впевненно сказати, що шкода від кондиціонера, в випадку його правильного використання і своєчасного обслуговування справді мінімальна для вашого здоров'я! Будьте здорові і не зволікайте насолоджуватися життям вже сьогодні!

Спасибо за покупку! Ожидайте, наш менеджер свяжется с вами в ближайшее время.

Продолжить покупки В корзину